Willoughby

Willoughby


Project Description

Willoughby Home Extensions + Pool

This project included a modern extension, pool and landscaping to a traditional home. The front facade stayed in the original theme and the rear was opened up into a modern contemporary open living area. The main structure with pavilion style vaulted ceilings was created with the extensive use of steel beams and posts.

The owners wanted the pool to be close to the house so they could watch their children from the kitchen and living areas through the vast amount of glazing. The owners with their two children lived in the front part of the house whilst the rear construction took place over a 6 month period.

PROJECT LOCATION

18 Tyneside Ave Willoughby

COST STRUCTURE

Fixed Price

COMPLETION TIME

Six Months

ARCHITECT

Mackenzie Bremner Architects